CONCEPT

De workshop is speciaal ontwikkeld voor beeldend kunstenaars, makers, ontwerpers en fotografen die hun ondernemersvaardigheden willen aanscherpen en daarbij wel wat frisse input en praktische handvatten kunnen gebruiken.

Hoofden van afdelingen Fine Art kunnen vrijblijvend contact opnemen

OPZET

De workshops bouwen op elkaar voort. Echter de workshops zijn ook ‘los’ te volgen. Naast de kennis en het stimulerende enthousiasme van Marion Beltman, ontvang je feedback op je ideeën, ontdek je de nodige valkuilen en leer je van elkaar. Alles wat je nodig hebt om een slagvaardig en succesvol ondernemend kunstenaar te worden.

  • MIJN 2023

    Hoe ziet het komende jaar er voor jou uit?
    Welke doelen stel je? Hoeveel inkomsten heb je nodig? Hoe ga je dat organiseren? Welke kwaliteit wil je neerzetten, en voor wie? Hoe ga je de wereld laten weten dat je er bent? En wanneer voer je uit wat je hebt opgestoken in de eerdere drie workshops?

    Misschien verlammen deze vragen je. Je zult ontdekken dat het allemaal niet zo zwaar is. De antwoorden op bovenstaande vragen zet je namelijk beknopt in eenoverzichtelijk ondernemersplan. Een soort actieplan, zou je kunnen zeggen. Het helpt je overzicht te houden en gewenste resultaten te behalen.

  • SUBSIDIES AANVRAGEN

  • JOUW LEUKSTE ONDERNEMERSPLAN

  • MARKETING VOOR CREATIEVEN