Kunstonderwijsinstellingen | Interim manager, afdelingshoofd, kwartiermaker

  • Leiding gegeven aan vijf studieleiders en daarmee indirect aan ± 75 (gast)docenten
  • Ontwikkelde Postgraduate onderwijs
  • Opzet kwaliteitszorg kunstonderwijsinstelling
  • Workshops en trainingen (zie ook pagina Workshops)
  • Modules Bedrijfskundig Management, Strategisch Management, Marketingmanagement, Leidinggeven, Communicatie & Management (zie NCOI)

Neem contact op voor een oriënterend gesprek: more@marionbeltman.nl / 06-38418770

Workshops en trainingen Strategisch en Bedrijfskundig Management, Management & Personeel, Leidinggeven, Communicatie & Management (zowel zakelijk, vaardigheden als persoonlijke effectiviteit)
De deelnemers aan mijn trainingen komen uit verschillende branches. Daarmee heb ik een brede scope ontwikkeld op zowel de didactiek, inhoud, bedrijfscultuur en doelgroepen. *Registratie CRKBO*

Op de pagina Workshops treft u alle mogelijkheden aan.

Voorbeeldtraining ‘Presenteren voor opdrachtgevers’, voor studenten Visuele communicatie van de kunstacademie Maastricht
Presenteren is een belangrijke vorm van zakelijke communicatie. Hoewel presentaties vaak cruciaal zijn, laat de kwaliteit ervan ook vaak te wensen over. De schade van een slechte presentatie is niet altijd in geld uit te drukken. Alle lof dus voor deze kunstopleiding in het zuiden. Door hier vroegtijdig aandacht aan te schenken bereiden ze hun studenten Film, Fotografie, Grafisch en Illustratie goed voor op hun professionele toekomst.

“Als manager toon je aandacht, toewijding en zorgvuldigheid. Je beschikt over een motiverende leiderschapsstijl; je bent voorkomend in de wijze waarop je anderen benadert en kan op een open manier communiceren, je geeft vertrouwen door te delegeren.”

“Aangezien het laatste les is, wil ik je graag bedanken voor de lessen die ik bij je heb mogen genieten. Ik vond het leerzame en voor mij buitengewoon actuele materie. Begin was even taai, maar inmiddels hebben de lessen mij voldoende handvaten gegeven om hier concreet mee aan de slag te gaan in mijn afdeling. Ook het examen komt (denk ik) wel goed; nog even flink blokken de komende 2 weken.”

“Doorgewinterde trainer ben je. Nogmaals dank voor de nuttige en plezierige training afgelopen vrijdag; ik ga gelijk met je adviezen aan de slag.”