Interimmanagement Kunst en Cultuur

Ter vervanging van de huidige manager/zakelijk directeur omdat er nog geen geschikte opvolger is gevonden.

Mijn specialisme is zakelijke effectiviteit binnen de kunst- en cultuursector. Ik houd het evenwicht tussen het creatieve en het bedrijfsmatige proces voor ogen. Daarnaast ben ik een ondernemende ambassadeur die vanuit inhoudelijke expertise meerwaarde creëert voor de organisaties waarmee ik werk.

Als professionele netwerker breng ik regelmatig partijen met elkaar in contact, zodat inspirerende allianties ontstaan.

Ik ben een kwartiermaker, breng structuur aan en draag kennis over. De genoemde ervaring heb ik benut in diverse lijn- en staffuncties.

Zoekt u een betrouwbare, ervaren leidinggevende -kwartiermaker voor uw fonds, instelling of gezelschap?

Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek: more@marionbeltman.nl / 06-38418770

“Nogmaals dank en waardering voor je uiterst zorgvuldige voorbereiding en organisatie! We kunnen er met genoegen op terugkijken.”

‘Professioneel, passievol en prettig om mee te werken’

“Marion is vriendelijk, attent, stipt en communicatief. In de tijd dat Marion werkte als consulent voor het Scholingsfonds Kunst en Cultuur, heb ik een erg prettig contact met haar gehad. Vanwege onze gedeelde passie voor scholing en ontwikkeling, verstonden wij elkaar goed. Zij toonde zich enthousiast over onze plannen en flexibel waar deze wijzigden, omdat ook voor haar kwaliteit en actualiteit voorop stonden. Ik heb met name gewaardeerd dat Marion zich steeds heeft ingespannen om ons de mogelijkheden van het Scholingsfonds optimaal te laten benutten. Daardoor hebben veel directies en medewerkers van kunstinstellingen tegen een geringe eigen bijdrage kunnen werken aan hun professionalisering!”