Nog 1 mogelijkheid om je kunstenaarspraktijk zakelijk op de rit te krijgen!

In de laatste workshop begeleiden wij jou om al je ideeën en aandachtspunten om te zetten in een realistische plan, zodat je bedrijf ook zakelijk floreert.

De workshop is speciaal ontwikkeld voor beeldend kunstenaars, makers, ontwerpers en fotografen die hun ondernemersvaardigheden willen aanscherpen en daarbij wel wat frisse input en praktische handvatten kunnen gebruiken. Dus als je bent afgestudeerd aan de HKU, en je zakelijke praktijk wilt laten bloeien, is deze workshop precies wat je nodig hebt.

 • MIJN 2019 (25/3/19)

  Hoe ziet het komende jaar er voor jou uit?
  Welke doelen stel je? Hoeveel inkomsten heb je nodig? Hoe ga je dat organiseren? Welke kwaliteit wil je neerzetten, en voor wie? Hoe ga je de wereld laten weten dat je er bent? En wanneer voer je uit wat je hebt opgestoken in de eerdere drie workshops?

  Misschien verlammen deze vragen je. Je zult ontdekken dat het allemaal niet zo zwaar is. De antwoorden op bovenstaande vragen zet je namelijk beknopt in eenoverzichtelijk ondernemersplan. Een soort actieplan, zou je kunnen zeggen. Het helpt je overzicht te houden en gewenste resultaten te behalen.

 • SUBSIDIES AANVRAGEN (21/1/19)

  Deze workshop vond plaats in januari 2019

 • JOUW LEUKSTE ONDERNEMERSPLAN (26/11/18)

  Deze workshop vond plaats in 2018

 • MARKETING VOOR CREATIEVEN (1/10/18)

  Deze workshop vond plaats in 2018

ORGANISATIE

Galerie SANAA en adviseur/trainer/coach Marion Beltman combineren hun krachten om dit mooie aanbod voor jou mogelijk te maken. Galerie SANAA is een galerie in het hart van Utrecht en is gehuisvest in een prachtig ruim en licht pand, vlakbij het museumkwartier en andere galeries, en op loopafstand van het station.

OPZET

De eerdere workshops bouwen op elkaar voort. Echter de workshops zijn ook ‘los’ te volgen. Naast de kennis en het stimulerende enthousiasme van Marion Beltman, ontvang je feedback op je ideeën, ontdek je de nodige valkuilen en leer je van elkaar. Alles wat je nodig hebt om een slagvaardig en succesvol ondernemend kunstenaar te worden.

KOSTEN

Ben je afgestudeerd tussen 2015 en 2018, dan betaal je slechts  € 50. Ben je vóór 2015 afgestudeerd, dan betaal je  € 80 (prijzen zijn inclusief lunch, koffie, thee en workshopmateriaal, exclusief btw). Dankzij het K.F. Hein Fonds, die ook deze workshop financieel ondersteunt, kunnen we de kosten laag houden.

INSCHRIJVEN

Gebruik onderstaand inschrijfformulier om je aan te melden voor de  workshop. Zodra we de inschrijving hebben ontvangen, sturen we jou de factuur voor deze workshop. Na betaling volgen verdere details over de bijeenkomst.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je dit zo spoedig mogelijk door te geven via het contactformulier of telefonisch. Jouw vervanger kan dan de plaats innemen.

Graag maken wij je er op attent dat bij afmelding minder dan 2 dagen voor de workshop of bij afwezigheid zonder afmelding, wij helaas genoodzaakt zijn een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Geïnteresseerd in één of meer van deze workshops?