Inhoud

Wat is persoonlijk meesterschap?

Hoe neem je zelf het heft in handen en hoe zorg je dat jouw waarden ruim baan krijgen in je werk?

In deze workshop bespreek ik bovenstaande vragen en begeleid je om je bewustzijn van de mogelijkheden in een snel veranderende werkomgeving te vergroten.

Meesterschap omvat de elementen ‘moeiteloos’ en ‘met plezier’.

Kernwoorden van de workshop zijn verder: zelfsturing, greep krijgen op je situatie, intrinsieke motivatie en zelfreflectie. Aan de hand van de neurologische niveaus van Bateson en Dilts ontwikkel je inzicht in je drijfveren, je persoonlijke missie, je overtuigingen en je gedrag.
En vervolgens is het nodig dat je zowel de persoonlijke competenties vergroot als dat je de eigen geest onderzoekt en ontwikkelt.

Het nastreven van de persoonlijke visie en een open kijk op de werkelijkheid resulteren in creatieve spanning. De essentie van persoonlijk meesterschap is te leren hoe we creatieve spanning in ons leven kunnen aanwenden. Steeds opnieuw dienen we daartoe te reflecteren op wat we werkelijk willen in ons leven en daar onze energie op te richten. En daar is een ondersteunende externe blik welkom bij.

En een organisatie die persoonlijk meesterschap voorstaat, moedigt de medewerkers voortdurend aan tot het ontwikkelen van een persoonlijke visie.

Resultaat
Zelfinzicht
Uitgekristalliseerde persoonlijke visie
Aandachtspunten voor eigen ontwikkeling
Inspiratie voor pro-actief handelen
Empowerment voor teams en individuele medewerkers

Geschikt voor professionals gelieerd aan organisaties: consulenten en coördinatoren amateurkunst, cultuuraanjagers, cultuurscouts, cultuurcoaches, cultuurmakelaars, cultuurintendanten, kwartiermakers, cultuurbedrijven, Centra voor kunst en cultuur, kunstencentra, broedplaatsen en andere culturele initiatieven.

Ook geschikt voor individuele kunstenaars, makers, illustratoren, animatoren, fotografen, acteurs, dansers, musici, componisten, (game-)ontwerpers en designers

Verzorgd o.a. voor
Kunstfactor

  • Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen, dan kan een collega kosteloos je plaats benutten. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop worden 50% annuleringskosten in rekening gebracht.