Inhoud

Je bent een personal brand als je optimale meerwaarde weet te creëren voor je bedrijf en door zichtbaar en strategisch gebruik te maken van je persoonlijkheid, je talenten, bijzondere prestaties en je ervaring.

Personal branding is een manier om jouw talenten zichtbaar te maken voor het leveren van een toegevoegde waarde bij klantvragen. Het bouwt voort op je reeds aanwezige competenties en persoonlijke kracht. Het gaat er om deze te expliciteren, zowel voor jezelf als voor klanten. Alleen dan kan personal branding samengaan met de authenticiteit die jij wilt uitstralen.

Een merk is feitelijk niets anders dan een netwerk van associaties in ons brein rondom een bepaald object. Dat kan zijn een bedrijf, een vereniging, een product of een persoon. Bij personal branding gaat het dus in essentie om het beeld dat je wilt dat jouw doelgroep over jouw merk heeft. En je dienstverlening, de vormgeving van je dienst of product en de communicatie moeten daar dan ook allemaal door worden gekenmerkt.

Resultaat
Een bewuste keuze maken voor je opstelling voor je personal branding, voor je marketing en acquisitie
Tot een consequente vormgeving van alle uitingen besluiten, die bijdraagt aan je personal brand
Alle communicatie benutten om je personal brand congruent en inspirerend te positioneren
Eventueel nevenactiviteiten benutten om je personal brand nog meer onder de aandacht te brengen.

  • Deze workshop kost €100,- ex BTW per persoon.
  • Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen, dan kan een collega kosteloos je plaats benutten. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop worden 50% annuleringskosten in rekening gebracht.

[button link=”https://www.marionbeltman.nl/aanmeldformulier/” size=”large” color=”#8ab227″ text=”light”]Aanmelden[/button]

Geschikt voor: ensembles, koren, orkesten, theatergroepen, dansers, choreografen en andere culturele initiatieven
Ook voor: kunstenaars, makers, illustratoren, animatoren, fotografen, acteurs, dansers, musici, ontwerpers en designers

Verzorgd o.a. voor FNV KIEM, Creatief Ontmoet Den Bosch, deelnemers aan traject Dienst Werk en Inkomen Amsterdam